Välkommen Oktober!

Det var ett tag sen vi sågs.

oktober, bara bokstäver, monogram, bokstav, hej oktober, hello october

De svarta Cloutchen med guldtryck är perfekt för att ta hand om alla små saker, från make up till pengar och alla andra nödvändigheter. Handledsbandet gör det också till den perfekta aftonväskan.

För mig är Oktober en riktig mysmånad. Många jag känner fyller år så helgerna blandas med kalas, skogspromenader och annat allmänt fix. Oktober är också en riktigt boa månad tycker jag. Efter att i flera månader spenderat mest vakentid utomhus (känns det i alla fall som) myser man hemma. Oktober är en fixar tid och göra om tid. Rensa och köpa nytt. Ni hittar flera fina saker till hemmet och affischer till väggarna i barnrummet i vår webbshop.

 

Hos Bara Bokstäver hittar du också tex Väskor, Necessärer eller mössor med bokstäver. Perfekt när man skall hålla reda på vems som är vems. Men ni hittar också  Papp och träbokstäver och annat roligt DIY som är perfekt att pyssla med så här i oktober.

Vill du ge bort en personlig gåva till någon som har namnsdag? Kolla in vår kategori “Välj din bokstav” Här hittar du alla våra produkter i bokstavsordning.

/Johanna

Logo Bara bokstäver

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s