Julklappstips till barnen!

Ibland kan fantasin tryta rejält och då kan en lista med julklappstips till barnen vara precis det man behöver.

5 julklappstips till babyn!

Ibland kan det vara svårt att hitta på roliga presenter till Babyn! Kläder är förstås något som alltid behövs men om man vill ge bort något mer bestående eller personligt kan man behöva lite tips! De växer ju så snabbt🙂

5 julklappstips till 2-4 åringen!

Här har jag samlat mina fem favoriter till barn mellan 2-4 år. Ett pussel är aldrig fel. Vi har många roliga varianter som passar de flesta åldrar. Böcker tycker också de allra flesta om. Vi har kända favoriter och nya stjärnor. Nu börjar barnen också verkligen intressera sig för bokstäver och alfabetet så att hitta något hos Bara Bokstäver bör inte vara några problem.😉

5 julklappstips till 5-7 åringen!

När barnen är i bokstavsåldern då är det lätt att hitta julklappar. De flesta barnen är nyfikna på alla bokstäver, några har redan börjat skriva och läsa. På hemsidan finns en kategori som heter till barnen. Där finns många bra julklappstips!

5 julklappstips till 8-9 åringen!

I den här åldern 8-9 år tycker de flesta om att göra något tillsammans. Kanske spela ett spel eller pyssla. Här kommer lite av mina julklappsfavoriter.

5 julklappstips till 10 åringen!

10 åringen börjar önska sig kläder och förstås massor med annat skoj (som tyvärr är ganska dyrt. Ipad, egen dator kanske en mobil. Presentkort kan också stå högt upp på listan. Bara Bokstäver har flera presenter som passar perfekt till 10 åringen.

5 julklappstips till 11-14 åringen!

Vad skall man köpa till ett barn mellan 11-14? Jag skall försöka ge mina bästa tips.

5 julklappstips till barnen från 15 år och uppå!

Vad skall man köpa till de större barnen? När de blir större är det oftast pengar eller presentkort som önskas. Det är ju helt ok. Men för att göra det lite personligare kan man ju lägga dem i något snyggt och praktiskt. Så här kommer mina 5 bästa julklappstips till de lite äldre barnen.

Jag hoppas ni nu fått lite mer bra idéer. Ännu mer julklappstips hittar man på hemsidan.

/Johanna

Logo Bara bokstäver

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s